Näin saat rabbit-vibraattorista kaiken nautinnon irti

0 kommenttia

Mies pitää mustaa rabbit-vibraattoria kädessään

Rabbit-vibraattori on yksi naisten suosituimmista seksileluista, joten on aika perehtyä mikä tekeekään tästä monipuolisesta lelusta niin suositun. Paljastamme kuinka voit parhaiten nauttia rabbit-vibraattorin tarjoamasta samanaikaisesta klitoriksen ja g-pisteen stimulaatiosta.

Monipuolinen stimulaatio voi parhaimmillaan mahdollistaa yhden voimakkaimmista naisen orgasmityypeistä -sekaorgasmin. Oletpa sitten vasta-alkaja tai jo kokenut vibraattoreiden käyttäjä, niin on hyvä tietää kuinka saat rabbit-vibraattorista kaiken nautinnon irti. Selvitämme millaisissa käyttötilanteissa voit parhaiten hyödyntää monipuolista seksilelua.

Ensimmäinen kerta

Kun avaat uuden rabbit-vibraattorin pakkauksestaan, on sen käyttöön aluksi hyvä tutustua testaamalla sen värinävoimakkuuksia ja värinäohjelmia ennen sen käyttöä intiimialueilla. Vibraattoreissa on yleensä useita painikkeita ja on hyvä testata etukäteen mitä mistäkin painikkeesta tapahtuu. Näin voit orgasmin kynnyksellä keskittyä täysillä nautintoon, eikä sinun tarvitse haparoivin käsin alkaa selvittämään miten vibraattoria käytetään.

Näin käytät rabbit vibraattoria

Tutustuessasi uuteen ja odotettuun seksileluun, voit samalla luoda huoneeseen rentouttavaa ja omaa nautintoa maksimoivaa tunnelmaa. Laita musiikkia taustalle tai sytytä kynttilöitä. Jos talossa on muita, niin muista lukita ovi, jotta voit keskittyä täysillä rentouttavaan nautintohetkeen.

Kun tunnelma huoneessa on valmis, on tämän jälkeen hyvä levittää liukuvoidetta sekä rabbit-vibraattorin kiihotinosaan että sauvaosaan. Liukuvoiteen avulla saat uudesta vibraattorista kaiken hyödyn ja nautinnon irti.

Aluksi on yleensä nautinnollisinta laittaa vibraattori värisemään pienellä voimakkuudella ja stimuloida klitorista vibraattorin klitoriskiihottimella. Klitoriksen stimulointi värinällä valmistaa vaginaa tulevaan nautintoon.

Vibraattorin voimakkaampiin värinöihin on antoisampaa tutustua pienen alkulämmittelyn jälkeen. Voimakas värinä heti alkuun saattelee herkät nautintopisteesi ylikierroksille, turruttaa klitoriksen ja haaveet orgasmista voi jättää vähäksi aikaa. Jos näin kuitenkin käy niin tämä on väliaikaista ja pieni lepohetki auttaa palauttamaan kehon lepotilaan - 15 minuuttia on yleensä riittävä aika pitää taukoa.

Vibraattorin voimakkaampiin värinöihin on antoisampaa tutustua pienen alkulämmittelyn jälkeen. Voimakas värinä heti alkuun saattelee herkät nautintopisteesi ylikierroksille, turruttaa klitoriksen ja haaveet orgasmista voi jättää vähäksi aikaa.

Alkulämmittelyn ja tutustumiskierroksen jälkeen on aika asettaa vibraattorin sauvaosa sisään. Tässä vaiheessa voit myös lisätä värinän voimakkuutta. Aluksi värinän kohdistusta kannattaa vaihdella vuoroin klitorikselle ja vuoroin g-pisteelle. Värinän kohdistuksen vaihtelu estää tunnon heikkenemistä ja valmistaa kehoasi tajunnanräjäyttäviin orgasmeihin.

Hyvän tutustumisen ja lämmittelyn jälkeen voit lopultakin päästää rabbit-vibraattorin irti ja antaa sen tehdä sitä mitä se parhaiten osaa. On aika stimuloida klitorista ja g-pistettä samanaikaisesti ja aloittaa viimeinen etappi, jonka toivottuna määränpäänä on voimakas sekaorgasmi.

Aina viimeinen etappi ei päädy paalupaikalle eikä välttämättä edes palkintosijoille. Hyvä tunnelma, sinulle sopivia värinöitä tuottava vibraattori ja perusteellinen alkulämmittely kuitenkin edesauttavat tavoitteen saavuttamista. Itsellesi kaikkein miellyttävimmät ja orgastisimmat värinät löydät kokeilemalla monipuolisesti vibraattorin tarjoamia nopeuksia ja ohjelmia. Kannattaa kokeilla myös erilaisia vibraattoreita. Vibraattoreiden värinävoimakkuudet ja värinäkuviot vaihtelevat paljon ja jokainen tykkää hieman erilaisesta stimulaatiosta

Kaikille värinä ei edes sovi tai ole ainakaan se parhaalta tuntuva vaihtoehto. Jos värinä ei saattele sinua tajunnan räjäyttäviin orgasmeihin tai edes "aivan ok orgasmeihin", niin tällöin kannattaa ehdottomasti kokeilla ja tutustua paineaaltoja tuottaviin kiihottimiin. Esimerkiksi naisten lehdissä ylistetyt satisfyer-kiihottimet stimuloivat klitorista paineaalloilla.

Kaikille värinä ei edes sovi... Tällöin kannattaa ehdottomasti kokeilla ja tutustua paineaaltoja tuottaviin kiihottimiin.

Paineaaltokiihottimet

Paineaaltokiihottimet stimuloivat klitorista kontaktittomasti paineaalloilla ja tuottavat suuseksiä muistuttavaa tunnetta. Suosituista paineaaltokiihottimista Satisfyer Pro 2 on kaikkein suosituin ja puhutuin malli. Värinän ja paineaaltojen samanaikaisesta stimulaatiosta tykkäävälle hyvä vaihtoehto on Satisfyer Pro 2 vibration, joka tarjoaa paineaaltojen lisäksi värinää - useille todella nautinnollinen ja tajunnanräjäyttäviä orgasmeja tuottava kombo.

Myös paineaaltokiihottimia on saatavilla rabbit-versioina, jotka stimuloivat sisäisesti ja ulkoisesti samaan aikaan. Satisfyerin versio rabbit-vibraattorista - Satisfyer Pro G-Spot Rabbit - tarjoaa värinää g-pisteelle ja paineaaltoja klitorikselle samanaikaisesti. 

Erilaisia rabbit-vibraattoreita

Rabbit-vibraattoreita on saatavilla hurja määrä erilaisia malleja, joista on varaa valita itselle se kaikkein eniten nautintoa tarjoava. Vibraattoreita on leveydeltään, pituudeltaan ja muotoilultaan erilaisia. Myös värinävoimakkuudet ja ohjelmien lukumäärä vaihtelevat eri vibraattoreissa.

Virtalähteenä rabbit-vibraattoreilla on yleensä paristot tai akku. USB-ladattavat vibraattorit ovat yleensä hintavampia kuin paristokäyttöiset. USB-ladattavien etuna on, että usb-ladattaviin vibraattoreihin ei tarvitse ostaa erikseen paristoja, eivätkä paristot pääse loppumaan kesken kutkuttavimman nautinnon.

Valitsemalla sinulle sopivan mallin ja kokeilemalla erilaisia vibraattoreita löydät varmasti itsellesi suosikkilelun, joka tarjoaa kaikkein orgastisimmat värinät juuri sinulle.

Rabbit-vibraattorin käyttömahdollisuudet

Kaikki irti rabbit-vibraattorista

Asettaessasi sauvan sisään pitäisi vibraattorin kiihotinosan istua nautinnollisesti klitoriksen päälle. Meitä ei ole veistetty kuitenkaan kaikkia samasta puusta, joten joskus kiihotinta täytyy hieman asetella klitoriksen päälle. Useimmissa malleissa klitoriskiihotin joustaa, joten oikea kulma löytyy onneksi helposti.

Voit myös kokeilla erilaisia asentoja. Yleisin asento on selällään. Pelkkä selinmakuu ei kuitenkaan aina tarjoa kaikkein orgastisinta menoa. Vibraattori ei välttämättä osu optimaalisesti kaikkiin nautinnon pisteisiisi.

Asennon parantaminen on helppo ja yksinkertainen keino lisätä stimulaatiota. Voit asettaa tyynyn alaselän alle ja nostaa samalla takapuolen ylös ollessasi selinmakuulla. Näin vaginan PC-lihakset supistuvat ja stimulaatio tuntuu voimakkaammalta. Samalla PC-lihakset myös vahvistuvat ja voit jatkossa saada enemmän nautintoa seksistä. 

Asennon parantaminen... Näin vaginan PC-lihakset supistuvat ja stimulaatio tuntuu voimakkaammalta. Samalla PC-lihakset myös vahvistuvat ja voit jatkossa saada enemmän nautintoa seksistä.

Useat hyötyvät myös viilentävien tai stimuloivien geelien ja voiteiden tarjoamasta klitoriksen herkkyyden lisääntymisestä. Voit levittää geeliä tai voidetta klitorikselle ennen vibraattorin käyttöä, jolloin vibraattorin värinä stimuloi voimakkaammin ja voi auttaa saavuttamaan jopa voimakkaampia orgasmeja.

Vedenkestävien rabbit-vibraattoreiden kanssa voit viettää myös nautinnollisia kylpyhetkiä. Kannattaa luoda myös kylpyhuoneeseen rentouttava tunnelma, joka auttaa keskittymään omaan nautintoon. Sytytä kynttilöitä, lisää kylpyveteen kuplia ja nauti todellisesta hemmottelusta. Voit myös lämmittää tai viilentää vibraattoria vesikulhossa ennen käyttöä, jolloin voit kokea aivan uudenlaisia tuntemuksia.

Toiset tykkäävät erilaisten lämpötilojen tarjoamista tuntemuksista todella paljon, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla olisiko vibraattorin viilennys tai lämmitys sinun tiesi parhaimpaan nautintoon. Valikoimistamme löytyy myös automaattisesti lämpeneviä vibraattoreita, jos huomaat, että pieni lisälämpö on sinun juttusi.

Vibraattorin värinä sopii erinomaisesti myös muiden kehonosien kiihottamiseen. Voit stimuloida värinällä nännejä, häpyhuulia, sisäreisiä ja voit käyttää vibraattoria myös “väärin päin”, siten että kiihotinosa kutittelee anaalia, samalla kun sauvaosa on sisällä vaginassa.

Rabbit-vibraattorin käyttö kumppanin kanssa

Vibraattori pareille

Rabbit-vibraattori on loistovalinta myös yhteisiin hetkiin. Aloittakaa sessio vaikkapa masturboimalla samanaikaisesti. Voit tyydyttää itseäsi rabbit-vibraattorilla esileikin aikana ja antaa vibraattorin myös kumppanisi käsiin. Kerro kumppanillesi mistä pidät ja anna hänelle ohjeita. Voit kertoa esimerkiksi kuinka syvälle haluat vibraattorin menevän ja millaista värinää sinulla tekee tänään mieli. Kumppanisi voi samalla katsoa, kun kiihotut kokoajan enemmän ja enemmän.

Kun haluat siirtyä yhdyntään niin rabbit-vibraattorista ei tarvitse siltikään luopua. Rabbit-vibraattorin värinällä voi hyvin stimuloida klitorista myös yhdynnän aikana. Tällöin voit nauttia tuplastimulaatiosta, jolloin orgasminsaanti helpottuu ja voit saada voimakkaampia orgasmeja.

Kerro kumppanillesi mistä pidät ja anna hänelle ohjeita. Voit kertoa esimerkiksi kuinka syvälle haluat vibraattorin menevän ja millaista värinää sinulla tekee tänään mieli.

Rabbit-vibraattorin värinällä voi hyvin stimuloida myös penistä. Myös suuseksiin vibraattori tuo aivan uuden ulottuvuuden. Rabbit-vibraattorin värinän voi kohdistaa mihin tahansa kohtaan peniksen vartta samalla kun tarjoat suuseksiä miehellesi. Nautinnollisimmin värinä stimuloi aivan terskan juuressa. Voit myös asettaa vibraattorin leukasi alle samalla kun annat suuseksiä. Kumppanisi tykkää aivan varmasti uudesta tavastasi harrastaa suuseksiä.

Vibraattorin värinää voi hyödyntää myös silloin, kun sinulle annetaan suuseksiä. Kokeile värinää nänneihin samalla kun nautit kumppanisi kielestä jalkovälissä. Todella moni nainen voi saada orgasmin jopa pelkästä nännien stimuloinnista, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla miltä tuntuu, kun nännejä stimuloidaan värinällä suuseksin aikana.

Rabbit-vibraattorin värinällä voi hyvin stimuloida myös penistä... Voit myös asettaa vibraattorin leukasi alle samalla kun annat suuseksiä.

Rabbit-vibraattoria voi hyödyntää myös anaaliseksissä. Vibraattorin tuottama nautinto vaginalle ja klitorikselle auttaa nauttimaan anaaliseksistä enemmän ja tarjoaa todella täyttävää tunnetta.

Aseta sauva vaginaan, siten että kiihotinosa osuu klitorikseen. Voit mennä esim. takaapäin-asentoon, jolloin kumppanisi voi asettaa vibraattorin vaginaan. Kun olet todella kiihottunut vibraattorin tarjoamasta vaginan stimuloinnista, niin kumppanisi voi työntää peniksen anaaliin. Rabbit-vibraattori vaginassa ja penis anaalissa tarjoaa todella täyttävää nautintoa. On hyvä pitää mielessä, että anaaliseksissä on tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta.

Rabbit-vibraattori on monipuolinen seksilelu, jolla on useita vaihtoehtoisia käyttötapoja - niin masturbointiin kuin yhteisiin hetkiin kumppanisi kanssa. Ensimmäisillä kerroilla kannattaa tutustua ja tutkia mitä kaikkea vibraattorilla on annettavana ja kokeilla mikä niistä tuottaa sinulle parasta nautintoa.

Vaikka olisit jo konenut vibraattoreiden käyttäjä, niin aina kannattaa testata uusia tapoja käyttää rabbit-vibraattoria. Näin saat tästä suositusta naisten seksilelusta kaiken hyödyn ja nautinnon irti.

Jätä kommentti

Kaikki blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua
You have successfully subscribed!
ico-collapse
0
Viimeksi katsotut
ic-cross-line-top
Ylös
ic-expand
ic-cross-line-top