Satisfyer Pro 2 - Maailman suosituin naisten seksilelu

0 kommenttia

Satisfyer Pro 2 on maailman myydyin naisten seksilelu, joka kiihdyttää ja viihdyttää käyttäjänsä räjähtäviin loppuhuipentumiin kerta toisensa jälkeen. Uskollisesti ja tehokkaasti, mutta siltikin uskomattoman hiljaisesti. Kontaktittomasti ilman kosketusta.

Satisfyerillä oli tavoitteena kehittää laite, joka tuottaa nautintoa ja auttaa orgasminsaannissa erilailla kuin perinteisten vibraattorien tarjoama värinä. Vaatimattomasti voisi todeta, että tuotekehitystiimi onnistui tehtävässään melko hyvin. Tästä laitteesta on muodostunut maailman suosituin ja eniten orgasmeja tuottava seksilelu, jota naiset ympäri maailman kerta toisensa jälkeen odottavat illan petikaveriksi.

Satisfyer Pro 2 -paineaaltokiihottimen suosion taustalla on sen kyky tuottaa nautintoa nopeasti, hiljaisesti ja luotettavasti käytitpä sitä sitten makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa tai missä vain. Se mahdollistaa nopeammat, voimakkaammat ja jopa useat peräkkäiset orgasmit.

Tämä nautinnontuoja on onnistunut tutustuttamaan orgasmien maailmaan myös naisia, jotka eivät aiemmin olleet kokeneet orgasmeja. Pro 2 on uskollinen, luotettava ja yllätyksiä täynnä oleva kumppani.

Satisfyer Pro 2 Paineaaltokiihotin

Satisfyer Pro 2 – Toiminta- ja käyttöohje

Satisfyer Pro 2 -kiihottimesta käytetään usein nimitystä vibraattori, mutta teknisesti kyseessä ei ole vibraattori. Satisfyer Pro 2 on paineaaltokiihotin. Sen todella hiljaisen moottorin toiminta perustuu patentoituun paineaaltoteknologiaan, joka tuottaa suuseksiä muistuttavaa stimulaatiota klitorikselle kontaktittomasti.

Mattapintaisesta ruusukullan värisestä kovamuovista valmistettu Pro 2 tuntuu kivalta klitoriksen lisäksi kädessä ja on ilo silmälle. Lisäksi sen ergonominen muotoilu tekee kiihottimesta helpon käsiteltävän. Kahvaosa istuu hyvin käteen ja 45 asteen kulmaan muotoiltu suutinosa tavoittaa klitoriksen vaivattomasti. Painikkeet ja valkoinen suutinosa on valmistettu pehmeästä silikonista. Suutinosa on irrotettavissa, joten puhdistus käy käden käänteessä.

Satisfyer Pro 2 ... toiminta perustuu patentoituun paineaaltoteknologiaan, joka tuottaa suuseksiä muistuttavaa stimulaatiota klitorikselle kontaktittomasti

Ota muotoillusta kahvaosasta kiinni ja aseta pehmeä valkoinen suutinosa klitoriksen päälle. Suutin ikään kuin luo sinetin klitoriksen ympärille ja kahlitsee klitoriksen sisäänsä luoden “ilmatyhjiön”, joka mahdollistaa paineaaltojen kohdistumisen klitorikseen. Voimakkaamman ja varmemman sinetin luomiseksi suuttimen reuna on suositeltavaa kastella vesipohjaisella liukuvoiteella.

Tämän jälkeen voit käynnistää ja vaihtaa stimulointiohjelmia laitteen kahvan painikkeista. Pyöreästä painikkeesta laite käynnistetään ja sammutetaan. Soikeassa painikkeesta voit valita laitteen 11 stimulointiohjelman joukosta itselle sopivan voimakkuuden. Satisfyer Pro 2 on vedenkestävä, joten voit käyttää laitetta ja vaihdella ohjelmia myös kylvyssä. Veden alla paineaaltojen tuottama stimulaatio ja nautinto on jopa voimakkaampaa kuin lakanoiden välissä stimuloiden.

Aluksi on hyvä aloittaa kevyimmästä ohjelmasta. Laitteen tehokas stimulaatio todellakin tarkoittaa tehokasta stimulaatiota. Stimulaatio on kokonaan erilaista kuin mihin olet saattanut tottua perinteisiä vibraattoreita käyttäessä.

Perinteisten vibraattoreiden värinä on yleensä joko kevyttä ja pieni intensiteettistä värinää tai voimakasta ja pulsoivaa jyrinää. Satisfyer Pro 2 tuottama stimulaatio sen sijaan riippuu paljon keneltä kysytään. Pro 2 voi tuntua imevältä, hierovalta, kutkuttelevalta... Erilaiset aistimukset jatkuvat loputtomiin ja jokaisen kokemat aistimukset ovat uniikkeja – jokaisella laitetta käyttäneella on oma kokemuksensa ja mielipiteensä tästä laitteesta.

Aluksi on hyvä aloittaa kevyimmästä ohjelmasta. Laitteen tehokas stimulaatio todellakin tarkoittaa tehokasta stimulaatiota.

Erilaista aistimuksista on löydettävissä kuitenkin yksi yhteinen nimittäjä, josta suurin osa on samaa mieltä – tämä laite toimii nopeasti ja voimakkaasti. Osa käyttäjistä saavuttaa orgasmin alle minuutissa, jonka jälkeen orgasmeja tulee lisää kerta toisensa jälkeen sarjana.

Satisfyer Pro 2 stimuloi klitorista lisäämällä verenvirtausta klitoriksen alueella, jolloin klitoris turpoaa, muuttuu punaisemmaksi ja sykkii nautinnosta. Vaikutukset ovat väliaikaisia, mutta tehokkaita, joten ei kannata suin päin suunnata laitteen korkeimmalle stimulointitasolle.

Tällöin stimulaatio voi muodostua turhan kovaksi ja klitoris ikään kuin turtuu stimulaatioon ja orgasminsaanti hankaloituu - samoin kuin käy usein orgasmin jälkeen. Vaikutus on kuitenkin väliaikainen ja pieni lepotauko ennen seuraavaa erää orgasmin tai liian kovan stimulaation jälkeen valmistelee klitoriksen taas seuraavaa erää varten – 15 minuutin tauko on yleensä sopiva.

Satisfyer Pro 2 Vibration - Paineaallot yhdistettynä värinään

Nimensä mukaisesti Satisfyer Pro 2 Vibration on pohjimmiltaan kuin Pro 2, mutta lisättynä värinällä. Pro 2 -kiihottimeen verrattuna Pro 2 Vibration on varustettu 11 paineaalto-ohjelman lisäksi 10 värinäohjelmalla. Monipuolinen seksilelu! Sen kaksi moottoria – paineaaltomoottori ja värinämoottori - toimivat toisistaan erillään, joten voit nauttia värinästä ja paineaalloista samanaikaisesti tai eriaikaisesti.

Satisfyer Pro 2 vs Satisfyer Pro 2 Vibration

Pro 2 -kiihottimeen verrattuna Pro 2 Vibration on varustettu 11 paineaalto-ohjelman lisäksi 10 värinäohjelmalla.

Pro 2 ja Pro 2 Vibration ovat ulkomuodoltaan lähes identtisiä – ruusukullattu pinta ja valkoiset silikonosat. Pro 2 Vibration on molemmista päistään hieman kulmikkaampi kuin Pro 2.

Useiden molempia laitteita kokeilleiden naisten mielestä värinän ja paineaaltojen yhdistelmä stimuloi vieläkin voimakkaammin ja vahvistaa nautinnollisia tuntemuksia. Sessio on hyvä aloittaa paineaalloilla ja odottaa klitoriksen kiihottumista. Lämmittelyn jälkeen värinän lisääminen edesauttaa klitoriksen verenvirtausta ja klitoris sykkii vieläkin voimakkaammin.

Paineaaltojen ja värinän yhdistelmä on todella nautinnollinen ja toimiva resepti kaikkein voimakkaimpiin tajunnanräjäyttäviin orgasmeihin. Pro 2 Vibration tarjoaa näitä molempia ja vieläpä yllättävän hiljaisella äänenvoimakkuudella.

Jätä kommentti

Kaikki blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua
You have successfully subscribed!
ico-collapse
0
Viimeksi katsotut
ic-cross-line-top
Ylös
ic-expand
ic-cross-line-top