Kokemuksia - Pandoras.fi

Based on 174 reviews
70%
(121)
17%
(29)
9%
(16)
1%
(1)
4%
(7)
Juokseva, mutta toimiva

Toiset vesipohjaiset ovat paksumpia, tämä hieman sotkeekin. Hyvä miltei neutraali tuoksu.

Isommat pakkaukset säästävät rahojasi.

Toimiva setti

Pienin plugi oli turhan pieni, minkä tiesin jo tilatessa, mutta keskikokoinen ja isoin tulivat käyttöön. Etsin lyhyitä ja paksuja plugeja, mitä nämä olivat sekä yllättävän kevyitä kokoonsa nähden.

Hyvä tuote

Just hyvä pareille kuin yksin käytettäväksi. Plussaa åuhelin aplikaatio millä voi kivasti säätää ominaisuuksia

Liukuvoide just glide

Hyältä tuntuu kun käytän tekopillua.

Kannatava ostos jos haluaa pienen tuotteen

Hyvä tuote juuri niille jotka haluavat pienen mutta tehokkaan tuotteen. Värinä tasoja vain yksi mutta se riittää,on hyvin voimakas värinältään.

Hyvä tuote

Tuote on hyvä ja sillä saa nautintoa niin glitoriksen päältä kuin sisältä g pisteen paikkeilta. Miinus puoli on että on aika kova ääninen ja patterit hieman heiluvat tärinästä joka lisää ääntä. Suosittelen niille jotka haluavat stimuloida kahta edellämainuttua asiaa yhtä aikaa.

Kiva lahjaidea

Hauska lahjaidea, koko suhteellisen pieni.

Leten SM380 runkkari

Tämä runkkari oli pettymys. Se on tarkoitettu ohuelle ja tosi pitkälle kalulle eikä mun kalulle joka on paksu ja 15cm pitkä.
Kaluni ei mahtunut sisään kuin velttona sormin auttaen sekä runkkarin liikkuva osa oli liian syvällä koneen sisällä. En lauennut kertaakaan usean yrityksen aikana. Se kalliimpi malli on kyllä hyvä mutta sen moottori hajosi parin kuukauden jälkeen. En suosittele kellekään kumpaakaan.

Tyylikkäät pitsipokserit

Ovat hyvännäköiset päällä ja peittävät mukavasti, juuri sopivasti. Seksikkäät.

Muuta

Hyvä venytys, erittäin miellyttävä materiaali!

Pretty Love Elmer

Tämä laite toimii just, niinkuin pitääkin! Hyvä käytössä ja jämäkkä.

Rengas miehelle

Tämä olikin positiivinen yllätys! Jaksaa jaksaa tämän avulla. :)

Pretty Love Daniel

Tästä saa mielestäni hyvän vibran aloittelijoille. Sopii hyvin käteen ja värinöitä on monenlaisia. Hyvä tuote!

Hauska mutta kovaääninen laite

Tuntuu oikein hyvältä ja materiaali on mukava, tässä laitteessa riittää stimulointia joka paikkaan, sen päällä voi myös kyykätä kätevästi koska pohja on tasainen. Huono puoli on liian kova ja särisevä ääni kun molemmat värinät laittaa päälle. Pelkkä klitoris- ja peppuvärinä ei ole niin paha mutta se pyörivä osa on todella ärsyttävä. Musiikit vaan pauhaamaan ja sitten leikkimään!

Kiva rooliasu

Kokonaisuutena kiva mut mitoitus ei vastaa suomalaista vartaloa.. Parhaimmillaan todella hoikalle ja sirorakenteiselle henkilölle

Peppulelu

Ihan ok, mutta parannettavaa olisi. Pyrkii työntymöön ulos liian helposti tai sitten näitä pitäisi olla eri kokoja. Ehkä muotoilussa olisi parannettavaa sen osalta, että paksu osa olisi hieman paksumpi ja tyviosa ehkä hieman pidempi. Ohuempi tyviosa tuskin voisi olla, eikä liene tarvettakaan. Välilihan hierominen on pelkkä mainospuhe, eihän tuossa ole mitään mikä hieroisi välilihaa. Ei nuo millimetrin kokoiset nystyrät tunnu yhtään missään.

Rabbit vibraattori

Toimiva peli! Suosittelen paljon!

Pupu

Tässä onkin toimiva vibra! Todella voimakas ja hyvä. Tykätään vaimon kanssa hyvin paljon. Suosittelen!

Hintasuhde hyvä

Laadukkaita liukuvoiteita super edullisesti.
Täältä tilaan jatkossakin muitakin tuotteita

Kiitos super tuotteesta

Stoya Destiroyaa ei ole turhaan kehuttu. Se antaa todella hienon ja hellävaraisen tunteen yhdessä saamani pehmeän liukkarin kanssa.
Voin suositella lämpimästi ko. tuotetta. Kiitos.

mukavan pieni, hyvän mallinen ja monikäyttöinen

Tähän hintaan ei kovin ihmeellisiä ominaisuuksia voi odottaa. Malliltaan hyvä,mutta häiritsevän äänekäs ja vain 1 värinänopeus. Jollei anna äänekkyyden häiritä, niin tekee kyllä tehtävänsä.

ei parhaat mahdolliset treenikuulat

Materiaali oli miellyttävän tuntuista, mutta kovin jäykkää ja kuulia oli vaikea asettaa paikoilleen. Näitä on mielestäni hankala käyttää treeniin, muuten kuin makuuasennossa, juuri niiden jäykkyyden takia.

Penisrengas

Kyllä olin hyvin tyytyväinen ja naisystäväni myös!Seisokki kesti pidempään ja kullini kuulemma oli kivikovana kiihotuksesta;)Kun spermani viimein purskahti hänen pilluunsa niin hän huohotti ja voihki ääneen,kun tunsi jäykän penisrenkaan voimistaneen kyrpäni sykkivän sisällään!Useasti olemme käyttäneet tuotetta ja voin kyllä suositella lämpimästi!!

Viehättävä lahja idea!

Todella hyvä kun kiusoittelen naistani.

Suosittelen ystävälle:
Tykkäsin: nopea toimitus

Helppo käyttää. Sopii niopea laukeamista haluaville. Kätevä kuljettaa.

You have successfully subscribed!