100 päivän palautusoikeus

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi! Tarjoamme 100 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Mikäli tilaamasi tuote tai tuotteet eivät osoittaudukaan mieleisiksi, voit palauttaa osan lähetyksestä tai koko lähetyksen takaisin meille. Huomioithan, että tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit. Lisäksi tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin vastaanottohetkellä. Ulkomaille toimitettujen tilausten palautustavasta ja palautuskuluista huolehtii asiakas itse.

Palauttaminen

Voit palauttaa Postin kautta tulleet tilaukset sopimustunnuksella ja Matkahuollon lähetykset aktivointikoodilla. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pandoras.fi tai ota yhteyttä asiakaspalvelusivun lomakkeella ja ilmoita haluavasi tehdä palautuksen, niin lähetämme palautusohjeet.

Jos palautat tuotteen samassa pakkauksessa jossa olet sen saanut, poistathan pakkauksesta aiemmat tarrat, joissa on viivakoodeja.

Palauttaessasi tilauksen, liitä siihen mukaan tilausnumerosi, nimesi ja yhteystietosi. Palauta myös alkuperäisen lähetyksen mukana tullut lähetyslista. Palautusehdoista voit lukea tarkemmin, mitkä palautusehdot eri tilanteissa ovat.

You have successfully subscribed!