Kun kirjoitat arvostelun ja kokemuksesi tuotteesta, autat samalla muita asiakkaita päättämään sopiiko tuote heille. Siksi arvostelu on erittäin tärkeä meille ja muille asiakkaille. 

Tämän vuoksi haluamme palkita arvostelun tehneitä asiakkaita. Kanta-asiakkaat saavat 250 Pandoras-pistettä asiakastililleen jokaisesta hyväksymästämme asiakkaan kirjoittamasta arvostelusta siten, että asiakas voi tienata kuukauden aikana enintään 1250 Pandoras-pistettä, eli Pandoras-pisteitä saa kuukauden aikana enintään viidestä tuotearvostelusta.

Arvostamme, jos kirjoitat arvostelussa mitä tuote tekee ja mitkä ovat sen hyvät ja huonot puolet. Kerro myös suosittelisitko tuotetta muille ja miksi heidän kannattaisi ostaa tuote. Hyvä arvostelu pohjautuu omaan käyttökokemukseen. Tuotetta saa ilman muuta myös kritisoida ja asiallinen kritiikki myös palkitaan.

Käytäthän sähköpostiosoitteena sitä osoitetta, jota käytit tilausta tehdessäsi. Ethän käytä loukkaavaa kieltä tai muuta vastaavaa. Muuten sana on vapaa ja huumoriakin saa, ja on jopa suositeltavaa käyttää. Pidätämme oikeuden asiattomien arvostelujen poistoon.

Pandoras-pisteisiin oikeuttava arvostelu ei saa olla kopioitu muilta sivustoilta. Jotta hyväksymme arvostelun, on arvostelussa hyvä olla täytettynä jokaiset kohdat ja sen on annettava hyödyllistä tietoa muille asiakkaille. Eli hyväksytty arvostelu sisältää yleensä enemmän kuin yhden lauseen. 

You have successfully subscribed!